For a summary in English see below

Lieve mensen,

Graag willen we jullie informeren over hoe de stichting KanjerJayden met de financiën is omgegaan. In de statuten van de stichting is opgenomen dat het ingezamelde geld besteed moet worden aan noodzakelijk te maken kosten verband houdende met de behandeling van Jayden. Een eventueel overschot moet ten goede komen aan lotgenoten en/of organisaties die zich inzetten voor de behandeling c.q. genezing van neuroblastoom. Het merendeel van het geld is, op basis van de vooraf gemaakte begroting, besteed aan het vervoer naar, van en in Philadelphia alsmede huisvesting, levensonderhoud en verzekeringen.

Helaas heeft de behandeling niet het resultaat gehad wat we allemaal hadden beoogt en heeft de stichting ook bijgedragen in de kosten van het afscheid van Jayden.
Desalniettemin was er een overschot van circa € 40.000,-. Dit overschot is of wordt als volgt besteed:
. € 6.000,- is gegaan naar de ouders van een lotgenoot, voor wie een langer verblijf in Philadelphia noodzakelijk was. Deze lotgenote is inmiddels terug in Nederland en het gaat goed met haar. De donatie is gedaan in samenwerking met de stichting Kubaclub, welke dit gezin heeft begeleid tijdens het verblijf in Amerika.
. De immunotherapie behandeling zal binnenkort ook in Nederland worden gegeven. De stichting VOKK verzorgt het voorlichtingsboekje voor deze behandeling en zorgt ook voor de bijbehorende kraal voor de kralenketting. De stichting KanjerJayden sponsort zowel het boekje als de kraal voor een bedrag van € 5.500,-.  De naam van Jayden zal aan het boekje en de kraal worden verbonden.
. Er is overleg met de kinderoncologie afdeling van het Sophia kinderziekenhuis over het schenken van speelgoed voor een nog nader vast te stellen bedrag.
. Het restant zal worden overgemaakt naar de stichting VillaJoep, het fonds tegen neuroblastoom. Zie www.villajoep.nl

Namens de stichting KanjerJayden
Ernest van Deijl
Voorzitter

English summary

Dear all,

We would like to inform you about how the Foundation KanjerJayden handled her finances. The rules of the foundation state that all the money collected has to be spent on necessary costs in relation to the treatment of Jayden. A possible surplus must benefit fellow sufferers and/or organisations who are committed to the treatment or cure of neuroblastoma. Most of the money is spent on the trip to, in and from Philadelphia as well as the housing, the cost of living and insurances.

Unfortunately the treatment did not have the result we were aiming for. The foundation also contributed to the farewell ceremony of Jayden.

Nevertheless there was a surplus of about € 40.000,-. This surplus will be spent as follows:

 • € 6.000,- went to the parents of a fellow sufferer, who had to extend her stay in Philadelphia. She is now back in the Netherlands and she is doing well. The donation was done in cooperation with the Kubaclub Foundation. This foundation gave advise to the family during her stay in the USA.
 • The immunotherapy will soon be available in the Netherlands. The VOKK Foundation takes care of the information booklet and also the beads. The Foundation KanjerJayden supports both for a sum of € 5.500,-.  Jayden’s name will be associated with both.
 • At this moment we are considering donating toys to the Department of childrens oncology of the Sophia Childrens Hospital for a sum yet to be determined.
 • The rest of the money will be donated to the Foundation VillaJoep, the Foundation against Neuroblastoma. See www.villajoep.nl

On behalf of the Foundation KanjerJayden
Ernest van Deijl
Chairman

 

2 reacties op Overschot Stichting KanjerJayden. Surplus KanjerJayden Foundation

 1. Anoniem schreef:

  Lieve Kanjer Jayden*, Nancy, Leslie, Remco, Chantal en fam.

  Het is reuze jammer dat het geld niet geheel aan Jayden besteed kon worden! Maar jullie hebben Jayden wel verder laten leven in vele levens. Dankzij de donatie’s zal Jayden blijven herrinnerd worden. Vergeten wordt Jayden niet. Nooit niet!! Waar een lief klein mannetje groot in kan zijn!! Liefs Paula en Richard

 2. Anoniem schreef:

  Hoi allemaal ben blij dat onze kanjer, die het jammer genoeg niet mee mag maken. dat er zulke goede dingen worden gedaan met het geld dat we voor onze vent hebben op gehaald.
  maar ik denk en hoop dat hij toch nog mee kijkt over jullie schouder en dat het allemaal wel goed komt met het geld.
  petje af voor jullie want ja het is niet niks om er over na te denken aan wie of wat je het schenken maar ga zo door ik ben trots op jullie het is en was allemaal niet niks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.