Jayden heeft het tijdens Oud en Nieuw erg naar zijn zin gehad. Zoals altijd was hij erg actief in de keuken. Bij het koken hoort ook het opeten en zodoende heeft hij genoten van een heerlijke zelfgemaakte risotto. Ook het vuurwerk vond hij erg interessant, samen met opa en oma van Deijl heeft hij sterretjes afgestoken en geluksballonnen opgelaten. 

 

Na een goede nachtrust hebben we de schapen en kippen op de boerderij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst en hebben we vervolgens nog een paar leuke dagen gehad.

Inmiddels zit Jayden hoogst waarschijnlijk erg laag in zijn weerstand en heeft hij minder energie. Morgen mag hij weer naar het ziekenhuis en zal zijn bloed ook getest worden. We zijn erg benieuwd naar het verhaal van de bloedbank zodat we een nog beter beeld krijgen van wat er de komende tijd gaat gebeuren met onze Kanjer.

 

Remco

 

3 reacties op Oud en Nieuw 2011/2012

 1. cisca schreef:

  geweldig dat hij toch op zn eigen manier heeft kunnen genieten van het vuurwerk.
  ik hoop dat het nieuwe jaar veel goede dingen brengt voor jayden,het gaat heel zachtjes de goede kant op.
  hou vol knulletje je doet het geweldig!
  dikke knuffel
  jan cisca rick

 2. Kirby schreef:

  Ik hoop dat hij snel weer wat meer energie krijgt. Vindt het namelijk zo stoer om te zien, in het ziekenhuis: zodra hij zich ook maar een klein beetje goed voelt…zit ie op zn fiets. Geweldig wat een kracht die kleintjes hebben! Ik ben supertrots op Jayden!

 3. LEUK DAT JE EEN STERETJE AFSTEEKT JAYDEN EN DAT IK ZIE DAT HET BETER MET JE GA GA ZO DOOR KANJER DIKKE KUS EN KNUFFEL VAN HARLEY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.