Vandaag was het dan zover. Om kwart voor negen hadden we ons met zijn allen verzameld in Vlaardingen in afwachting van wat ons vandaag te wachten stond…

Om precies kwart voor negen ging de deurbel (en zagen wij door het raam al een grote witte limousine) en ging Jayden open doen.

Twee dames stapten binnen en vroegen Jayden of hij klaar was voor vandaag, nou dat was Jayden! Jayden kreeg gelijk een cadeautje…, het kon ook niet anders een mooie Thomas trein. Er werd Jayden gevraagd of hij van auto’s hield en of de auto die we door het raam zagen, geschikt was. Nou dat was hij… iedereen schoenen aan en mee naar buiten we gaan…riep Jayden!

De organisatie had ook geregeld voor Jayden dat Lorenzo en Deena meemochten wat een extra verassing was. Enkel saai op stap met volwassen mensen is ook niets, dan zijn leeftijdgenootjes natuurlijk wel zo gezellig!

Nadat ze met zijn allen onderzoek in de limousine hadden gedaan (er waren tv’s, drinken, mooie glazen, lekkere hapjes) begon de reis. De auto stopte als eerste bij Daisy’s Cake Bakery. Er hingen ballonen bij de ingang en in grote letters Jayden. Binnengekomen kreeg Jayden een prachtig schort met daarin zijn naam geborduurd. Iedereen aan tafel en klaar om te beginnen. Jayden begon samen met de mevrouw van de winkel en papa aan een heuse Thomas de trein taart. Lorenzo en Deena hadden prachtige cupcakes gemaakt. We zullen jullie snel de resultaten laten zien want er waren de gehele ochtend fotografen in de buurt. Toen de taarten en cupcakes klaar waren gingen we op naar het volgende avontuur, terug naar de limousine (die weer keurig voor de deur stond geparkeerd).

Onze tweede stop was bij Railz miniworld. Jayden, Lorenzo en Deena hadden nog geen voet over de drempel en waren al naar de hal waar alle miniatuur treintjes te zien waren. Er werd aan ons volwassenen gevraagd of we een kopje koffie wilde, maar nee hoor niks geen tijd voor…we moesten door. Een rondleider van Railz heeft ons meegenomen achter de schermen en dat blijkt nog ingewikkeld ook, die treintjes rijden niet vanzelf daar zit een heel systeem aan vast. Jayden vond het prachtig om te zien. Na rond gerend en gekeken te hebben gingen we eindelijk aan die koffie. Jayden had de speelhoek gevonden en papa had een mooie trein voor hem in elkaar gezet en daar heeft Jayden heerlijk gespeelt terwijl wij even aan de koffie zaten met Deena bij ons. We kregen nog vrijkaartjes aangeboden voor nog een bezoek in de toekomst en alle kinderen kregen een mooie Railz vrachtauto, dvd en ansichtkaart, hartstikke leuk!

Opnieuw stond de limousine mooi voor de deur geparkeerd en Jayden en Lorenzo zaten er weer als eerste in, ja zo een auto is best bijzonder. Film aan werd er alweer geroepen en wie wil er wat drinken vroeg Jayden en verzorgde keurig de drankjes. Nu was het even spannend waar we naar toe gingen en ineens gingen we met de limousine een kleine bocht naar links en stonden we in de tramremise van Rotterdam, vol met allerlei mooie trams. De oudste tram was 100 jaar! De kinderen vonden het prachtig. We hebben de feesttram, snerttram een oude metro en nog veel meer trams kunnen bewonderen van dichtbij. Jayden mocht zelfs de bellen laten rinkelen van de tram! Ondanks dat dit erg indrukwekkend was, trok die mooie witte auto toch ook wel erg de aandacht. De kinderen zaten alweer vorstelijk in de limousine te proosten met champagne terwijl wij volwassene nog een kort rondje hebben gelopen.

Tja er is een tijd van komen en gaan, we moesten weer naar huis. De limousine bracht ons weer heerlijk thuis en daar wachte ons een mooie lunch op met allemaal lekkere broodjes, melk en jus de orange. Het was voor Jayden (en voor ons allemaal) een mooie ochtend/dag om op terug te kijken!

Dankjewel aan de fam van Dijk die ons heeft opgegeven en natuurlijk aan de organistatie van Make a Wish die dit zo goed verzorgd en geregeld hebben voor ons!

 

 

 

7 reacties op Op stap met Make a Wish!

 1. Familie Jansen schreef:

  Wat fantastisch dat jullie allemaal zo’n leuke dag hebben gehad. Als buren hebben wij ook even kunnen genieten van die mooie witte limousine voor de deur. Jayden, je buurmeisje van 16 was gewoon jaloers op je toen zij de witte limousine voor de deur zag!
  En Jayden, ben jij zo gek op treinen? Dat is je buurjongen van 13 ook. Kom maar eens kijken als hij zijn elektrische legotrein heeft uitgelegd!
  Van het weekend nog nagenieten van deze dag.

 2. jeanette schreef:

  hoi lekkere vent

  ik ben blij dat het een geslaagde dag is geweest en dat in een limo het zal wel een hele belevenis geweest zijn.
  en nu maar na genieten van die fijne dag met je vriendjes.
  of ben je nu aan het dromen van je thomas trein die je gebakken hebt.

  gr jeanette

 3. janneke staring schreef:

  jeetje wat een leuke dag:-)

 4. Kirby schreef:

  Volgende keer doe ik 2 staartjes in, schmink ik mijn wangen rood met sproetjes, dan lijk ik ook een kindje en dan mag ik vast mee van Jayden. Wat een avontuur zeg! Errug leuk allemaal, hopelijk zullen de taart en de cupcakes lekker smaken, maar dat zal zeker wel! Het is leuk om te lezen dat je zo genoten hebt! Want daar ging/gaat het tenslotte om niet waar?! Dikke knnuffel, Kirby

 5. Elles den Boer schreef:

  Lieve Jayden,
  Wat moet jij een leuke dag hebben gehad zeg! Ik zie aan je gezichtje op de foto’s dat je enorm aan het genieten was. Terecht knul, je hebt het verdiend!

 6. Ellen Sloekers Beuzenberg schreef:

  Wat fijn dat Jayden en jullie zo hebben genoten van de dag gisteren. het is mooi dat deze stichting dit allemaal kan doen voor de zieke kindjes. Dit geef weer kracht om verder te gaan. Veel sterkte weer voor de komende dagen en weken.

 7. Tim,Heidi en Liam schreef:

  Hoi Jayden,

  wat fantastisch dat je zo’n leuke dag hebt gehad en het verder relatief goed met je gaat. Ook natuurlijk heel goed nieuws dat de behandeling in Amerika is goedgekeurd door de verzekeraar. Hou vol kanjer.
  Groetjes,
  Tim, Heidi en Liam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.