Vrijdag 16 december in de ochtend komt de thuiszorg. Die komen dagelijks voor de injectie van Neupogen (om zijn aanmaak van beenmerg te stimuleren). Jayden heeft een insuflon in zijn been, maar die mag maar zeven dagen blijven zitten. Vanmorgen is die vervangen voor een nieuwe. Helaas was dit insuflon scheef ingebracht en hield Jayden de gehele dag pijn in zijn been. In de middag rond vier uur nadat hij onder de douche was geweest floepte zijn sonde uit zijn neus, waarschijnlijk door zijn verkoudheid. Contact opgenomen met de thuiszorg, want zij plaatsen dan een nieuwe. Tegen kwart over zes in de avond kwam de mevrouw van de thuiszorg. Het is sowieso een vervelende handeling, maar Jayden verzette zich zo hevig dat het een strijd werd om de sonde erin te krijgen. Nadat de sonde geplaatst was bleef Jayden huilen en klagen over pijn in zijn buik, keel en neus. We hebben besloten om voor de zekerheid te vragen of het ziekenhuis wilde controleren of alles goed zit. Aangekomen in het ziekenhuis brak bij Jayden opnieuw paniek uit, al die handelingen zijn zeker niet prettig. Gelukkig na wat maagzuur opgetrokken te hebben bleek zijn sonde goed te zitten. Zijn insuflon in zijn been zat wel wat raar en besloten was om deze opnieuw te plaatsen. Al met al veel emoties vandaag voor Jayden en uitgeput in slaap gevallen. Ondanks de handelingen houdt hij zich verder erg goed en is hij opgewekt. Op naar morgen weer een fijne dag zonder teveel gepluk aan hem. We zijn trots op jou Jayden.

 

5 reacties op Een minder leuke dag voor Jayden

 1. Rolan schreef:

  Dank voor deze site!
  Nu kunnen we jullie volgen en dat is fijn.
  Wat krijgen jullie het toch voor de kiezen en wat moet jullie kerel al knokken.
  Met recht ben jij een kanjer, Jayden, hou vol!!
  Jullie ook en jij ook, Nance, hou vol en hou vertrouwen, hoe moeilijk soms ook.

  We denken aan jullie!
  Rolande

 2. tamara en eelco schreef:

  Hey nan,
  Wat een vervelende dag voor jayden en voor jullie natuurlijk. Ik hoop dat jayden inmiddels weer wat gekalmeerd is, begrijpelijk dat hij zo overstuur raakt van die ingrepen het is ook niet niks voor zo’n ventje. Gelukkig is hij sterk en sta ik elke keer weer versteld van hoe goed hij zich houdt.
  En jij ook lieverd,
  jayden kan zich geen betere moeder wensen. Xxx

 3. jeanette schreef:

  Hai lekkere vent

  Nou dat was weer heel wat.
  Maar ik hoop dat het vandaag weer een dag is om te genieten.

  Gr jeanette en een dikke knuffel

 4. Peter schreef:

  Nancy,

  wat een goede website al is de aanleiding voor dit blog natuurlijk verschrikkelijk.
  Ik hoop van harte dat de behandeling goede effecten heeft en mag blijven aanslaan.
  Veel sterkte voor jullie allemaal.

  gr Peter Heijboer

 5. mirella schreef:

  Hoi lieve kanjer,
  Wat leuk dat je geluksballonen hebt opgelaten, dat was zeker heel leuk. Leuk dat je sterretjes hebt afgestoken,en gezellig met opa en oma vuurwerk hebt gekeken.
  Wij hopen dat 2012 een fantastisch jaar voor jou zal zijn. Lieve Jayden, we zijn trots op jou. Dikke knuffel van Rob Mirella en Joëlla.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.