Woensdag 19 oktober 2011 gebeld met de huisarts en verteld dat Jayden geen symptomen als koorts, hoesten, overgeven of andere uiterlijke kenmerken/klachten heeft, maar dat we bezorgd zijn omdat Jayden lusteloos, huilerig, snel vermoeid, gele vlekken boven zijn ogen heeft en weinig vrolijk is. Hierop mocht Jayden op afspraak komen op vrijdag 21 oktober.

Vrijdag 21 oktober is Jayden door de huisarts onderzocht; zijn oren, één oor was wat rood, maar geen antibiotica waardig, hart geluisterd, longen geluisterd en gevoeld aan zijn buik. Aan de dokter gevraagd of zij Jayden zijn Hb wilde controleren, maar dit was niet nodig gezien de waardes van een vingerprik afwijken en de dokter wilde hem die prik besparen. Een bloedonderzoek was volgens de dokter onnodig, waarschijnlijk heeft Jayden een virus onder de leden en het advies van de dokter was om het even aan te kijken.

Na het weekend bleven de gezondheidszorgen echter. De dagen met Jayden waren moeizaam. Normaal gesproken is Jayden een druk, vrolijk en actief kind en kon alles zelf. Ineens wilde hij veel op de bank hangen, zonder protest naar bed, niet zelfstandig meer eten, veel huilen, jammeren, moeilijke ontlasting en eigenlijk bij alles hulp. TV kijken ging nog het beste. Dinsdag 25 oktober is Jayden naar de peuterspeelzaal gegaan en daar aangegeven dat hij niet zo lekker was. De juffrouw van de peuterspeelzaal raadde  aan naar de huisarts te gaan. Daar waren we reeds geweest, maar de zorgen staken de kop weer op en opnieuw besloten om dinsdagmiddag bij de huisarts langs te gaan (zodat we telefonisch niet zouden worden afgepoeierd) om weer een afspraak te maken.

Woensdag 26 oktober mocht Jayden komen. De dokter gaf het bloedafname formulier en Jayden werd gecontroleerd op zijn Hb, Bloedarmoede, Pfeiffer, Geelzucht, Suiker en algemeen bloedbeeld. We zijn gelijk naar de bloedafname van de Star gegaan. Jayden heeft zonder een kick te geven vier buisjes bloed gegeven, vrijdag 28 oktober zouden de uitslagen binnen zijn.

Diezelfde woensdagmiddag werd er gebeld door een vervangende huisarts  dat niet alle uitslagen binnen waren, maar wel de Hb waarden van Jayden zijn bloed. Deze uitslag was zorgwekkend, namelijk 3,5. De dokter wilde overleg plegen met het ziekenhuis en zou met vijf minuten terugbellen. Als snel belde de dokter terug dat we met Jayden naar de spoedeisende hulp van het Ruwaard van Putten ziekenhuis moesten gaan, dit was rond half vier in de middag. Bij binnenkomst werd er lichamelijk onderzoek gedaan, opnieuw vier buisjes bloed afgenomen (Jayden gaf nog steeds geen kick of traan), veel vragen gesteld over zijn gedrag, een röntgenfoto van zijn borstkas en een infuus aangebracht. Daarna werd er besloten tot opname en werd Jayden naar een kamer gebracht. Na de uitslagen van het bloed zou de dokter bij ons terugkeren, maar er werd ons verteld te denken aan iets erger dan een infectie, misschien wel kanker. De dokter (kinderarts) keerde tegen zessen bij ons terug samen met een oncoloog. De dokters hadden een discussie met elkaar, de kinderarts dacht aan kanker de waardes van de onderzoeken wezen daar naar, ze gaf wel aan dat de aanmaak van bloedcellen wel goed was. Maar de oncoloog wilde niet te hard van stapel lopen want die vond Jayden nog zeer actief en bleef erbij dat het ook een virus kon zijn. De artsen hebben contact opgenomen met het Sophia Kinderziekenhuis en Jayden zou daar donderdag 27 oktober een beenmergpunctie krijgen. Jayden hoefde niet te worden opgenomen in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en mocht mee naar huis. Het aangebrachte infuus bleef in zijn arm zodat dit de volgende dag niet opnieuw hoefde te worden gedaan in het Sofia Kinderziekenhuis.

Donderdag 27 oktober om acht uur ’s morgen zijn we aangekomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Jayden moest nuchter zijn maar werd niet zoals ons was verteld voor negen uur ‘s morgens geholpen, maar pas in de middag. Jayden kreeg een vingerprik en opnieuw werden drie buisjes bloed afgenomen en werd er een röntgenfoto van zijn borstkas gemaakt. Veel dokters onderzochten hem.  Hij kreeg een infuus met glucose om het infuus open te houden en om de dorst wat te laten afnemen. De dokters kwamen ons een tussenstand geven en er werd verteld dat er zeker aan kanker werd gedacht.  Jayden had weinig rode bloedcellen en bloedplaatjes. De dokter vertelde dat Jayden hevige bloedarmoede had met een waarde van 3,3. Jayden moest worden opgenomen en hij zou later op de dag een bloedtransfusie krijgen. De beenmergpunctie zou meer uitslag geven. Om twee uur werd Jayden gehaald om naar de OK te gaan en om tien over twee werd hij onder narcose gebracht. De ingreep duurde 15 minuten, daarna bijgekomen op de uitslaapkamer en was Jayden rond half vier weer terug op zaal, met tevens een bloedtransfusie.

Tegen zes uur in de avond hadden we een gesprek met de arts en werd ons verteld dat er werd gedacht aan drie opties: infectie, leukemie of tumoren. In zijn beenmerg waren slechte cellen aangetroffen, maar ze konden daar nog geen naam aan koppelen. Dit duidde echter op uitzaaiingen en leukemie werd hierbij uitgesloten. Infectie werd terug gebracht tot 0% en tumoren bleven over, maar een echo van de buik- en hals en een CT-scan de volgende dag zouden meer kunnen vertellen. Ook werd er urine opgevangen omdat tumoren een stof afscheiden die in de urine terug te vinden zou zijn.

Op vrijdag 28 oktober kreeg Jayden om tien uur een buik- en hals echo. Om half twaalf kreeg Jayden een slaapmiddel en om twee uur vond de CT-scan plaats, hiervoor werd via het infuus een contrastvloeistof ingebracht om de tumoren te doen oplichten op de scan. De uitslagen werden gebundeld en zouden om vijf uur met ons worden doorgenomen. Om vijf uur hadden we het gesprek met ditmaal een andere kinderarts-oncoloog , Dr. Van Noesel. De uitslag: Jayden heeft diverse tumoren waaronder zijn borstbeen en buik met uitzaaiingen. De kankersoort heet Neuroblastoom en er zijn jaarlijks in Nederland 25 kinderen waarbij dit wordt geconstateerd. De overlevingskans is kleiner dan 50% maar Jayden komt in aanmerking voor behandeling.

Voor het weekend wordt Jayden ontslagen en Jayden krijgt een recept mee voor medicatie waar hij op maandag 31 oktober mee moet beginnen voor het onderzoek van dinsdag 1 november. Dan word er een MIBG-scan gemaakt waarvoor via het infuus eerst radioactieve stof wordt ingebracht en dit opnieuw de tumoren zal doen oplichten. Dit onderzoek is echter schadelijk voor de schildklier en preventief zullen er medicijnen moeten worden genomen ter bescherming van de schildklier.

Vrijdagavond is Jayden erg vermoeid en valt gelijk bij thuis komst in diepe slaap. Zaterdag 29 oktober zijn we even met Jayden naar buiten geweest, maar Jayden verzwakt snel en gaat om kwart voor één slapen. Hij slaapt langer dan drie uur en word eigenlijk wakker van bezoek aan zijn kamer om kwart voor vier. ‘s avonds gaat Jayden naar Remco en zondag 30 oktober Remco in de ochtend gesproken. Jayden was even buiten en zou daarna naar bed gaan. Remco belt echter op dat het erg slecht gaat en zijn kind niet meer herkent. We maken ons zorgen om de snelle achteruitgang en hebben contact opgenomen met de arts in het Sofia Kinderziekenhuis. De arts geeft aan dat het Hb gehalte opnieuw gedaald kan zijn en vraagt langs te komen voor wat onderzoek. Binnengekomen op de spoedeisende hulp wordt er wat bloed afgenomen en moeten we wachten op de uitslag. Dr. De Vries komt even kijken en vertelt dat Jayden zijn Hb wat laag is, maar dat dit een verschijnsel is van de ziekte. Jayden mag ter geruststelling worden opgenomen, maar ook mee naar huis. Jayden gaat mee naar huis.

Maandag 31 oktober Jayden is gestart met de preventieve medicatie voor het MIBG onderzoek ter bescherming van zijn schildklier.

Dinsdag 1 november terug naar het Sofia Kinderziekenhuis voor inspuiting van de radioactieve stof om te kijken of Jayden geschikt is voor MIBG-therapie. Na inspuiting mag Jayden terug mee naar huis. Jayden houdt zich goed. Jayden krijgt ondertussen nog steeds medicatie voor het onderzoek.

Woensdag 2 november terug naar het ziekenhuis voor de MIBG-scan. Jayden krijgt ‘s morgens vroeg een slaapmiddel zodat hij rustig de scan in kan. Bij de scan aangekomen raakt Jayden in paniek en vragen we het onderzoek te stoppen. Er wordt aangegeven dat het onderzoek moet doorgaan en Jayden krijgt nog een acuut slaapmiddel toegediend. Jayden valt in slaap en het ruim twee uur durende onderzoek is geslaagd. Na het onderzoek ging Jayden naar huis. Laatste medicatie voor het MIBG-onderzoek.

Donderdag 3 november opname in het Sofia Kinderziekenhuis. Vandaag wordt Jayden geopereerd. Eerst een bezoek aan de anesthesist. Er wordt tijdens de operatie een botpunctie gedaan, de Porth a Cath wordt geplaatst en op verschillende plaatsen zal er een biopt uit de tumoren worden genomen.

 (Een port-à-cath (PC) is een katheter met reservoir die ingeplant wordt in een grote ader onder het sleutelbeen. Telkens er bloed genomen wordt of medicatie via infuus gegeven wordt, kan dit via de PC gebeuren. Zo kunnen pijnlijke prikken tot een minimum beperkt worden).

Jayden stond ingepland voor de operatie om één uur, maar ging pas om half vier naar beneden. Al die tijd was Jayden nuchter en kreeg ook niets van vocht via het infuus. Aangekomen in de wachtruimte voor de OK was er veel onduidelijkheid. Eerst werd er gezegd dat Jayden verhoging had, toen was het artsenteam niet compleet en daarna werd er aangegeven dat er te volle OK’s en te weinig personeel was. Na anderhalf uur wachten werd er gezegd dat de operatie niet door ging. Uiteindelijk  is Jayden alsnog om zeven uur ‘s avonds geopereerd en kwam Jayden om tien over tien terug uit de uitslaapkamer. Jayden was uitgeput. Tijdens de operatie was hem ook nog een bloedtransfusie gegeven. Het gesprek met de dokter wat betreft eventuele behandeling is verplaatst naar vrijdagochtend 11.00 uur.

Vrijdag 4 november om 11.00 uur in de ochtend een gesprek (naar aanleiding van alle onderzoeken) met de artsen samen met Remco, Leslie en Chantal. De definitieve uitslag is dat Jayden zal worden behandeld voor Neuroblastoom. De behandeling bestaat uit 6x chemo tussentijds twee eventuele operatie punten, daarna bestraling, vitamine A zuur therapie en eventueel Immunotherapie in Amerika. Voor de voorbehandeling van 1311-MIBG-therapie komt Jayden niet in aanmerking want de tumoren nemen de stof gematigd op en met deze behandeling zou er mogelijk tijd verloren gaan. In de urine zitten ook andere sporen dan gebruikelijk bij Neuroblastoom. Jayden krijgt vandaag opnieuw een bloedtransfusie.

Zaterdag 5 november de start van de eerste chemokuur om half twee ‘s middags. Jayden houdt zich goed. Vanaf nu zal Nancy er dagelijks zijn van half acht ‘s morgens tot vijf uur ‘s middags dan komt Remco en die blijft slapen.

Zondag 6 november Jayden houdt zich vooralsnog goed. Is gezellig.

Maandag 7 november overdag is Jayden vrij rustig, zijn pols is wat laag en bloeddruk te hoog. Jayden eet weinig en er wordt een sonde ingebracht. Zelf moeten we (Remco, Nancy, Leslie en Chantal) gaan leren hoe je voeding en medicijnen kan toedienen, voor als Jayden straks thuis is. Evenals het toedienen van een dagelijkse injectie voor aanmaak van beenmerg, genaamd Neupogen. In de avond worden we vanuit het ziekenhuis gebeld door Remco dat Jayden onverwachts voor een CT-scan moet. We arriveren om half tien s avonds in het ziekenhuis en om half twaalf krijgen we de uitslag. Vanwege zijn bloeddruk, lage pols en scheel kijken werd er gedacht aan overdruk bij de hersenen. Gelukkig wordt dit uitgesloten. Het was een vermoeiende dag voor Jayden.

Dinsdag 8 november de neuroloog en oogarts komen Jayden nog onderzoeken en constateren dat het met zijn hoofd goed is. Het scheel kijken komt van het drukken van de Neuroblastoom. Het wordt wel in de gaten gehouden en anders volgt er een MRI-scan.  Jayden heeft voor het eerst overgegeven en is erg vermoeid en slaapt grotendeels van de dag. Zijn polsslag is nog steeds aan de lage kant 60 slagen per minuut. Verder veel papierwerk. Recepten voor de apotheek en afspraak voor het leren van de sondevoeding voor woensdag 9 november om vier uur ’s middags.

Inmiddels is het 29 november er is wat tijd voorbij gegaan dat er niet is geschreven. Jayden is op maandag 21 november vanuit het Sofia Kinderziekenhuis per ambulance overgeplaatst naar het St. Franciscus Ziekenhuis (mee behandelend ziekenhuis). Jayden had een bacterie in zijn bloed die graag op lichaamsvreemde voorwerpen zou gaan zitten zoals bijvoorbeeld de Port a Cath. Preventief heeft hij een 14-daagse antibiotica kuur gekregen, deels in het St. Franciscus ziekenhuis. Vanaf 9 november ging het in grote lijnen even bergafwaarts veel spugen, aanhoudende diarree (Jayden verbleef in een isoleerkamer), voeding via een infuus direct in zijn bloedbaan, verlies van gewicht en nog een bloedtransfusie. Daarna begon Jayden weer wat op te klimmen en tijdens de week in het mee behandelend ziekenhuis was hij zeer opgewekt en vrolijk, eigenlijk gewoon zichzelf met grapjes en al. In het St. Franciscus ziekenhuis is de naald uit de Port a Cath er per ongeluk uitgetrokken, deze is opnieuw geplaatst en er waren geen verdere gevolgen. Jayden mocht naar huis op zondagavond 27 november.

Dinsdag 29 november beginnen zijn haren toch echt al te halveren. Vanmorgen zijn we bij een haarwerker geweest en heeft Jayden diverse buffy’s en petjes uitgezocht, daarna nog even bij de kapper geweest om Jayden zijn haar tenminste gelijk verdeeld te houden op zijn hoofd. Morgen 30 november gaan we terug naar het Sophia om te kijken of de waardes in Jayden zijn bloed goed zijn om de tweede kuur te kunnen starten.

Woensdag 30 november opname in Sophia, Jayden zijn bloedwaardes waren goed en om 14.00 uur is de tweede kuur van start gegaan. Jayden moest na één uur gelijk spugen, maar daar is het gelukkig bij gebleven. Jayden houdt zich tot op heden goed. Voor dinsdag 6 december staat een injectie met radioactieve stof gepland en woensdag 7 december de MIBG-scan, mocht alles goed verlopen komt Jayden woensdag 7 december naar huis.

De tweede chemo verloopt voorspoedig. Jayden wordt niet ziek. Op 6 december gaan we voor de radioactieve injectie en op 7 december vind de MIBG-scan plaats. Jayden is in het begin opnieuw van slag (ondanks toediening van een slaaptablet), maar valt vrij snel in slaap (na een acuut middel) en de scan verloopt voorspoedig. Bij terugkomst op zaal, is de naald uit de Port a Cath gehaald en mag Jayden naar huis.

Op naar de volgende kuur (3e) op 21 december. Woensdag 14 december nog terug voor tussentijdse controle en de uitslag van de MIBG-scan, spannend!

 

 

 

 

29 reacties op Van bezoek aan de huisarts naar de uitslag in het ziekenhuis.

 1. carla van deijl schreef:

  Hallo Nancy en Leslie,

  wat een goede, informatieve site, complimenten,
  we gaan duimen voor ee goede uitslag woensdag!

  liefs, Enest en Carla

 2. loes schreef:

  lieve nancy,

  goed gedaan, wat een mooie site. wat een verhaal al he? hopelijk wordt het steeds wat positiever.

  sterkte en tot snel.
  x loes (en michel en bram!)

 3. Vincent en Ilona schreef:

  Wat hebben jullie het mooi opgeschreven.
  We zijn er nog stil van…

  We willen jullie allemaal heel veel sterkte wensen en duimen voor jullie!

  Liefs,

  Vincent, Ilona en de kids

 4. tamara en eelco schreef:

  Lieve nancy,
  super dat de site zo snel online is. Mooie site en hoop dat je veel steun hebt aan de reacties die mensen plaatsen. Xxx

 5. Kelly schreef:

  Lieve Nancy, Leslie, Remco en Chantal, heel veel sterkte nog de komende tijd. Ik heb het verhaal met tranen in mijn ogen gelezen, maar heel fijn dat we zo alles kunnen volgen. Ik hoop dat er snel positieve berichten op staan. Heel veel liefs xx

 6. Carine schreef:

  Lieve Nancy,

  Had al het één en ander via Tamara vernomen maar zat toch met een brok in mijn keel je verhaal te lezen. Wat een bewondering heb ik voor je er wacht je een dikke knuffel als ik je zie. Houdt moed meis en blijf positief en pas ook goed op jezelf. Dikke kus, ook voor je kleine vent XXX

  Carine

 7. Kirby schreef:

  We blijven goed hoop houden, denken elke dag aan Jayden. Ben op zoek naar leuke kaarten, zodat jullie weten dat we jullie niet vergeten. Mijn oppasBIKKEL Jayden!
  xxxKirby!

 8. Inge schreef:

  Lieve Nancy, Leslie, Remco en Chantal,

  Wat een mooie, indrukwekkende en ontroerende site, goed gedaan! Een goed idee om op deze manier alle belangstellenden op de hoogte te houden.

  Wij wensen jullie woensdag een goede uitslag van de scan toe.

  Liefs,

  Mama en OH / (Henk en Inge)

 9. Natalie schreef:

  Lieve Nancy en Leslie,

  Met een brok in mijn keel jullie site bekeken en gelezen.
  Mooi gedaan.
  Hopelijk krijgen jullie veel steun en kracht hierdoor.
  Hopende op een positief bericht a.s. woensdag.
  Lieve Jayden, je bent een kanjer, hou vol!

  Liefs van ons, Natalie, Rob, Marlon, Fabian en Deena xxxxx

 10. Leonie schreef:

  Wat knap van jullie dat jullie dit allemaal bij kunnen houden.
  Ik heb dit met een brok in mijn keel gelezen jeetje zeg dat jullie dit moeten meemaken!Bahh.
  Ik wens jullie heel heel veel sterkte toe met jullie kleine mannetje.

  Leonie {oud buurmeisje van Remco}

 11. jeanette schreef:

  liefe nancy
  wat ben ik geschrokken van jullie kleine kanjer kirby heeft me al die tijd op de hoogte gehouden maar deze site ontlast jullie wel want iedereen die van jullie houden kunnen kijken hoe het met die kanjer gaat en veder zou ik zeggen voor nu kop op en geef die kanjer van mij een grote knuffel en jullie zelf een groeps knuffel

  jeanette moeder van kirby

 12. cisca schreef:

  hallo nancy
  we hebben de link van je moeder gekregen,heel erg bedankt daarvoor.
  wat geweldig dat deze site er is.
  ik heb hem met tranen in mn ogen gelezen,mn complimenten voor jullie enorme kracht.
  ik ga duimen voor een positieve uitslag morgen.
  dikke knuffel voor jayden.
  groeten cisca odijk

 13. Bianca schreef:

  Lieve Jayden,

  Ik heb net het hele verhaal gelezen, Jeetje kleine man wat bizar dat je dit allemaal moet meemaken! Gelukkig is de 2de Chemokuur beter gegaan, hopen dat de volgende chemokuuren ook zo gaan. Ik heb ook je foto’s bekeken, Super stoer dat je op de meeste foto’s nog aan het lachen bent! Kleine man ik hoop dat deze ellende snel voor bij is en dat je snel weer gewoon kind mag zijn!
  Les, Nanc, Remco en Chantal heel veel sterkte komende tijd!

  Veel Liefs
  Marcel, Bianca, Merel en Robijn

 14. Aileen schreef:

  He lieve Nancy,

  Wat goed van jullie dat jullie deze site gemaakt hebben. Fijn dat jullie op deze manier iedereen op de hoogte houden. De tranen stonden weer in mijn ogen bij het zien van de foto’s. Wat een sterk mannetje!
  We willen jullie allemaal heel veel kracht toewensen en ook op Curacao worden de kaarsjes voor jullie grote man gebrand. Jayden wat ben je toch een knappert!

  Heel veel liefs Aileen, Kees en Dhylan

 15. Debra schreef:

  Lieve Nancy,

  Wij gaan keihard duimen voor een positieve uitslag a.s. woensdag.
  Dikke knuffel voor Jayden!

  Veel liefs Arjan, Debra, Anne en Saar

 16. Marian en Dick schreef:

  Lieve familie van Jayden,

  Hoewel wij veel van dichtbij hebben meegemaakt was het toch heel confronterend het hele verhaal te lezen.
  Allereerst willen wij ieder die aan deze site meewerken onze bewondering overbrengen voor het duidelijke verhaal. Ook veel bewondering voor de direkt betrokkenen, zoals Nancy, Remco Chantal en Leslie. Zij hebben zich al met heel veel geduld en liefde ingezet om de ziekte voor Jayden zo dragelijk mogelijk te maken.
  Hoewel dit alles voor Jayden heel zwaar en moeilijk is, hoop ik dat hij de ernst van deze ziekte niet beseft en als hij vrij van pijn is toch een zo normaal mogelijk leven kan leiden, vrolijk en speels zoals altijd, bij z’n moeder thuis en thuis bij Remco en Chantal, zoals wij hem kennen.
  Er is in korte tijd veel gebeurt en er is nog een lange weg te gaan maar we houden goede moed en duimen voor een positieve uitslag van de scans morgen.

  Wij wensen Iedereen heel veel sterkte en kracht en steun van elkaar. en geven Jayden een dikkel knuffel.
  Heel veel liefs,
  Marian en Dick
  (ouders van Chantal)

 17. Bas Lange schreef:

  Ik ben vanavond door Marcel bijgepraat over de ziekte van Jayden en kreeg deze site door. Heel knap van jullie om dit op deze manier te delen. Net alles zitten lezen…woorden schieten te kort. Vreselijk om te zien, vooral bij zo’n klein lief ventje maar wat houdt hij zich kranig zeg ondanks alles. Hopelijk krijgen jullie vandaag positief nieuws te horen.

  Nancy, Leslie, Remco, Chantal en andere familie heel veel sterkte en kracht toegewenst.

  Bas & Sandra.

 18. Esmeralda de Miranda schreef:

  Lieve Nancy,

  Ongelooflijk zeg!!Woorden schieten tekort en de tranen staan in mijn ogen!
  Wel fijn om te lezen wat er zo’n beetje allemaal gebeurt.
  Wat een sterk mannetje! Ik wens jullie en de familie heel veel sterkte toe!

  Veel liefs Esmeralda

 19. Karen Schrijvers schreef:

  Hoi lieve Nancy,
  Ik wilde je even laten weten dat ik aan je denk meis!!! Wat een heftig verhaal. Tijdens het lezen had ik enorme brok in mijn keel. Heel veel sterkte voor Jayden, jou en je familie.
  Kus Karen

 20. hetty schreef:

  lieve nancy leslie remco en chantal.
  nu alles eens op ons gemak kunnen lezen.
  goed gedaan hoor deze site.
  fijn dat jayden vier lieve mensen om zich heen heeft die hem
  elke dag zullen steunen.
  en op jayden zijn ook wij super trots.
  veel liefs kleine man.
  hetty en adri[ouders van leslie]

 21. Linda schreef:

  Lieve Jayden,

  Je bent onze grote kanjer, een echte vechter en een lachebekkie. Ben ongelofelijk trots op je, we gaan snel weer knutsellen. Heel veel liefs tante Linda.

  En o ja, vertel je aan Mama, Papa, Lesly en Chantal, dat ik veel aan ze denk….

 22. Laura Peters schreef:

  Lieve Nancy, wat moet dit allemaal heftig voor jullie zijn! Maar wat zijn jullie sterk! Bij deze wil ik laten weten dat ik aan jullie denk! Sterkte! Dikke knuffel Laura

 23. Lieve Remco, Chantal, Nancy en Leslie.
  Wij willen even laten weten dat we aan jullie denken.
  Fijn dat jullie zo’n mooie site over Jayden hebben gemaakt, zodat iedereen op de hoogte gehouden kan worden.
  We leven allemaal met jullie mee.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe en geef Jayden een dikke knuffel van ons.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Veel liefs van Joop, Diana, Priscilla en harley

 24. Mladenka schreef:

  Lieve Nancy,

  Wat een verhaal…. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop je met de situatie omgaat. Jayden is een lief mannetje en zeker een kanjer. Ik hoop dat de start van de 3de kuur vandaag goed is verlopen. Denk aan je Dikke x Mladenka

 25. Laura P. schreef:

  Hoi!

  Jullie kennen mij niet, en ik ken jullie niet. Maar vanwege een oproep van een plaatsgenoot van jullie voor geld voor een behandeling in Amerika voor jullie kanjer ben ik op deze site terechtgekomen. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen! Wat moet dat kleine mannetje al veel meemaken.

  Liefs,

  Laura

 26. jan van duikeren schreef:

  Leerlingen van basisschool St.Jan in Schiedam zullen binnenkort acties gaan houden om geld in te zamelen voor de stichting Kanjer Jayden.

 27. Iemand van de debussystraat schreef:

  Heel goed dat dit zo mooi opgeschreven is.Dit is voor jullie zelf ook goed.Van je afschrijven helpt.En hoe meer mensen dit lezen hoe meer geld er binnen komt.Heel veel sterkte voor alle mensen om jullie heen! Marcella

 28. Ineke van der Heiden schreef:

  Lieve Nancy

  Ik wil jullie even langs deze weg heel veel sterkte wensen met Jayden,en de mensen om jullie heen.Ik vind het ook hartverwarmend wat er allemaal ondernomen wordt om Jayden de medische zorg te laten krijgen die zo hard nodig is…..
  Ineke (moeder van Michel)

 29. john van vliet schreef:

  lieve,lieve menssen ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.god bless you.
  weet zelf niet veel te zeggen,maar ik leef heel erg met jullie mee.zal voor Jayden bidden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.