Zo ben je erg blij dat Jayden na kuur 5 een langere periode thuis zal zijn, en zo moesten we voor het weekend alweer naar het ziekenhuis vanwege de koorts die Jayden gekregen had. Vastzitten op een kamer alleen en niet de gang op mogen is geen pretje voor Jayden. In het weekend werd er aangegeven dat het wel donderdag of vrijdag kon worden dat Jayden terug naar huis mocht. Je bent je dan aan het voorbereiden op een lange week op die eenzame kamer.
Gisteren kregen we goed nieuws, Jayden heeft zondag geen koorts meer gehad en ook de waardes in zijn bloed gaven aan dat er nog maar heel weinig koorts cellen aanwezig zijn. Inmiddels had Jayden dan ook verschillende zakken antibiotica en een doosje paracetamol via zijn Port-a-Cath in zijn lijf gekregen.
De zuster gaf aan dat het zo goed gaat met Jayden, dat er een reële kans is dat Jayden maandag naar huis mag. En ja hoor, na een ochtend wachten op de zaalarts en bloeduitslagen is het dan zover, Jayden wordt ontdaan van zijn verbinding aan de paal en mag naar huis. Om half een is hij thuis aangekomen en staat hem een leuke week te wachten.
Met Jayden is het altijd alles of niets en ook de afgelopen paar dagen in het ziekenhuis heeft hij erg goed doorstaan, we zijn allemaal erg trots op hem.
Inmiddels is de collecte begonnen in Spijkenisse. Gisteren heeft er iemand met twee uurtjes lopen al €91,00 bij elkaar opgehaald en zie dat dan ook als een goede motivatie voor de andere lopers. We hebben na de vorige blog nog veel aanmeldingen gekregen voor lopers met de collecte, wel was ik vergeten aan te geven dat je een vergunning nodig hebt van de gemeente waarin je wilt gaan collecteren. Voor de mensen die buiten de gemeente Spijkenisse wilden gaan lopen hebben we dan ook de inzamelingsblikken. Hiermee mag helaas niet gecollecteerd worden, maar op een soort gelijke manier is het dan toch mogelijk om Jayden te helpen. Wij zijn erg blij met alle hulp die binnenkomt.

Vrijdag wordt er enorm hard geschaatst voor Jayden in De Uithof te Den Haag, we zijn bezig om te kijken of het mogelijk is voor Jayden om ook hier even aanwezig te zijn. Wel kan de schaatser nog wat aanmoediging gebruiken dus kijk even bij acties op de site voor aanvullende informatie.
A.s. zaterdag komt er iemand van “Make a wish, Doe een wens”, zij gaan aan de hand van een kaartspel erachter komen wat een hele grote wens is van onze Kanjer en zullen die dan ook in vervulling doen gaan. Echt helemaal super.
Zoals je leest zijn er de komende periode erg veel activiteiten om Jayden en zijn ouders in Amerika te krijgen. Bij deze nodig ik iedereen van harte uit om de initiatiefnemers aan te moedigen en of aan te vullen tijdens deze acties.

Hartelijk dank voor alle hulp en tot snel,

Remco

 

5 reacties op Het leven van een neuroblastoom patient is echt een achtbaan!

 1. Tim, Heidi en Liam schreef:

  hoi Jayden,
  Helemaal geweldig dat je toch nog even lekker thuis kan zijn voor de volgende kuur begint. Geniet ervan kanjer !!!
  Veel liefs

 2. Zo wat een goed nieuws, lekker thuis is toch beter als in het ziekenhuis he!!
  Nou, nog een paar uurtjes dan gaan we er tegenaan hier in waterland hoor, hopen toch zeker ook wel 91 euro de man op te halen, daar gaan we voor!!
  Genieten julliue maar lekker van elkaar thuis en hopelijk blijft het nu even rustig en kan Jayden vrijdag misschien ook nog even bert aanmoedigen vrijdag!!
  groetjes Tanja

 3. jeanette schreef:

  hay jayden

  dit is weer heeeeeeeeeel goed nieuws
  ben blij dat je weer thuis bent nu weer
  een beetje aansterken en dan gaan we er weer voor
  met het inzamelen hier gaat het ook goed.
  we hebben toestemming van de winkeliersvereniging
  om een zaterdag te collecteren.
  het komt allemaal goed met al die fijne actie’s
  alleen voor jou en je vele mama’s en papa’s

  en weer een vette kroel van peet en jeanette

 4. Kirby schreef:

  ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ LEKKER THUIS KANJER!

 5. Erica Smits-Dijksman schreef:

  Wat een ontzettend goed nieuws dat Jayden nu thuis is. Vrijdag zal ik er zijn om de schaatsers te gaan aanmoedigen!!

  Liefs, Erica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.