Vanmorgen werd Jayden al vroeg wakker met verhoging. We dachten, we kijken het even aan na een sinaspril, maar ondanks de sinaspril bleef hij boven de 38 graden zitten met zijn temperatuur. Na overleg met het ziekenhuis is besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en mochten wij direct komen. Om 19.oo uur aangekomen in het ziekenhuis werd Jayden gelijk aangeprikt in zijn Port a Cath. Een bloedbeeld hebben ze niet afgenomen want uit de waardes van gisteren bleek al dat Jayden in zijn dip zit. Er is besloten een kweek af te nemen. Dit staat 72 uur uur op kweek om te kijken of er een bacterie in zijn bloed zit. Als de koorts daalt mag Jayden na drie dagen naar huis, mocht de koorts aanhouden moet hij minimaal vijf dagen blijven. Zojuist is er een antibiotica aangehangen om de koorts te doen verdwijnen en een eventuele bacterie te bestrijden. Het was zielig voor Jayden om weer naar het ziekenhuis te gaan, want thuis was toch het fijnst. Nu maar hopen dat de koorst snel verdwijnt en dat hij nog een weekje thuis kan zijn voor de volgende kuur. Jayden zelf voelt zich niet zo fit en was rond dit tijdstip ook al erg vermoeid, maar blijft positief en zal morgen gewoon weer iedereen met zijn slang plagen die bij zijn bed komt. Nu gaat hij lekker slapen in alle rust want hij ligt op een isoleerkamer. Morgen meer nieuws over Jayden.

 

14 reacties op Een tegenvaller!

 1. Miriam schreef:

  Jeetje wat laat je ons allemaal schrikken, kom op je bent in goede handen!
  Je hebt al eerder laten zien dat je een hele sterke bikkel bent dus, knap maar rustig op en dan weer lekker naar huis.

 2. loes schreef:

  ach jeetje!

  wij gaan hier heel hard duimen voor je jayden, zodat je koorts weer snel zakt en iedereen lekker naar huis kan.

  dikke knuffel van ons!

 3. Elles den Boer schreef:

  Balen zeg, maar deze kanjer vecht zich hier doorheen hoor!
  Zet hem op Jayden!

 4. jeanette schreef:

  ach m’n ventje

  wat is dit een tegen valler
  maar ik ben er van overtuigd
  dit ga je natuurlijk wel weer even
  doen want dat ben jij een grote knokker
  en morgen pest je natuurlijk weer de zusters
  met je slang.

  heel veel kusjes en kop op peet en jeanette

 5. Kirby schreef:

  Potverdrie…dan heeft mijn kaart niet geholpen. Hij gaat weer zusters pesten met zijn slang?…ooh ooh als de zusters in opstand komen..ok…maar alle gekheid op een stokje…ik wens hem ondanks alles HEEEEEEL VEEL BETERSCHAPPIES! gr Kirby en gezin!

 6. Linda schreef:

  Lieve Jayden,

  Slaap lekker…..hoop dat je morgenochtend beter voelt. Je bent een echte sterke bink. Geef een kus aan meneer de Slang van mij en droom fijn.

  Knuffel
  Tante Linda

 7. Ach wat sneu zeg! Ben je net een paar daagjes thuis vriend en dan weer dit… Nou das echt niet leuk. Hopelijk kan je nu goed uitrusten en loop je morgen de zusters weer te plagen met meneer slang, daar ben je goed in he!!
  Hopen nu maar dat Jayden over 3 daagjes weer koorstvrij is en lekker weer mee naar huis mag voordat de volgende kuur begint.
  groetjes Tanja, Roy en meiden.

 8. Tim, Heidi en Liam schreef:

  Hoi Jayden,
  he wat vervelend nou toch weer. Hopelijk gaat de koorts weer snel weg kanjer, zodat je nog even lekker thuis kan zijn.
  Grote knuffel van Tim, Heidi en Liam

 9. mamavan4kids schreef:

  Dag kanjertje,

  Wat had jij weer een pech.. Ben je lekker thuis moet je voor de verhoging weer naar het ziekenhuis.. Ik hoop na een nacht verder dat je koorts gezakt is en je nog even lekker thuis kan genieten voor de volgende kuur!.. Ik heb bewondering voor je!

  Een hele dikke knuffel van een mama van 4 kindjes :-*

 10. Jolanda Stoute schreef:

  Hey lieve Jayden, wat een tegenvaller zeg maar je hebt eerder laten zien een echte kanjer te zijn dus zet m op! Zo kan je hopelijk nog ff lekker thuis zijn voordat je aan je kuur begint! Hou je taai lieverd!

  Heel veel xxx-jes van ons, de buurtjes!

 11. sylvia schreef:

  hallo mannetje wat een pech zeg. maar ook hier kom je weer doorheen.je ben een bikkel .enne jayden en familie er kan geen nacht zo donker zijn .er komt altijd weer een zonneschijn.een hele dikke knuf van ons xx

 12. Sylvia Troost schreef:

  Lieve Jayden,

  Nu weer even een stapje terug maar je komt er wel.
  Je ben al zo ver gekomen nog even en dan naar Amerika met je slang natuurlijk.
  Ga alles van je volgen en ik zag dat er al een hoop centjes zijn ingezameld dus die reis gaat er zeker komen.

 13. Karin van Heemstede. Obelt schreef:

  Lieve Jayden, je hebt ons echt laten schrikken. Maar je bent een vechtersbaasje! Wij vechten met je mee en zullen er alles aan doen zodat jij lieve Jayden behandelt kan worden in Amerika. Ik wens je alle moed en kracht toe! Kop op, je kunt het. Hele dikke knuffel Karin

 14. Mart&Betty schreef:

  Kolere Jayden is het speelgoed in het ziekenhuis leuker ofzo,
  nou kleine lieverd ondanks de verhoging gewoon lekker blijven spelen hoor en weet je wat ook gaaf is die zusters ff sarren. Gewoon een beetje ondeugend doen, maak een washandje nat en zodra er eentje binnen komt zeg je keihard, vangen, schrikken zij zich een hoedje want jij gooid een natte washand tegen hun pakkie aan.
  lig jij dubbel van het lache en dus plezier voor vele momenten gewaarborgd.
  lieverd, de groeten van Betty en Mart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.