Door het uitstellen van de vijfde chemokuur, heeft Jayden een aantal dagen goed de tijd gehad om zich voor te bereiden op de komende kuur. Dit heeft hij gedaan door enorm te genieten van het mooie winterse weer. Net zo als alle andere kinderen heeft Jayden sneeuwballen gegooid en geprobeerd om samen met zijn graafmachines een sneeuwpop te maken. . Hoe koud het ook was, hij wilde per se buiten spelen met zijn graafmachines. Hij vond het erg leuk om de kinderen te zien schaatsen op het ijs, maar zelf bleef hij lekker in de kinderwagen zitten.

 

3 reacties op Een goede voorbereiding is het halve werk.

 1. Kirby schreef:

  Leuk toch, ja hier van 10 tot 4 op het ijs…met Roxana..
  want Collin zat liever warm binnen bij oma! Mooi dat ie heeft genoten! Is de 5de kuur wel begonnen? Veel succes maar weer!

 2. Mart&Betty schreef:

  Jayden, moet je even zeggen, en dit is juist van toepassing met de huidige Elfsteden tocht koorts, Evert van Bentum, de tweevoudige winnaar van de tocht der tochten, is ook begonnen met spelen en wennen aan de sneeuw en kou met zijn speelgoed trekkers en kraantjes, boterhammetje met pindakaas erbij en wie weet over 25 jaar!
  JAYDEN HARKT DE BONKEVAART OP MET ZIJN KIELZOG DE CONCURRENTIE, FERME SCHAATSKLAPPEN GEVEN JAYDEN VLEUGELS, ZO LIJKT HET, INSIDERS WETEN WEL BETER WAAR DEZE GEWELDIGE SPORTMAN ZIJN ENORME DOORZETTINGS VERMOGEN AAN TE DANKEN HEEFT.
  heel veel geluk de komende kuur jij kleine vriend.
  Betty en Mart gaan die positive zin voor jouw begeleiden met een kaarsje en een lieve gedachten.
  lieve groeten van Betty en Mart

 3. sylvia schreef:

  hoy jayden wat fijn dat voor jou de 5 e kuur gaat beginnen en jongen het is zo weer zaterdag .en leuk he al die sneeuwpret ? dikke knuffel van ons xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.