FLYER

Klik hier om de flyer van Stichting KanjerJayden te downloaden.

 

INZAMELINGSBLIK

Wilt u een inzamelingsblik voor bijvoorbeeld op het werk, in de kantine, op de sportvereniging of voor een rondje langs familie? Stuur dan een mailtje aan jayden@kanjerjayden.nl

Note: Met deze blikken mag niet langs huizen gegaan worden!

 

 

 

HUIDIGE ACTIES:

Plus Supermarkt op winkelcentrum de Akkerhof organiseert voor Jayden een Jus de Orange verkoop op 9 en 10 juni! Van elke verkochte fles gaat 1,- euro naar Stichting KanjerJayden, wat een gezonde actie! Dankjewel Plus supermarkt! 

 

 

Op C.B.S De Rank hebben ze de gewoonte om jaarlijks een sponsorloop te houden voor een goed doel. Dit jaar hebben de leerlingen van groep 8 voorgesteld om te gaan lopen voor Jayden. Ruim 425 leerlingen hebben een formulier mee naar huis genomen, om daarmee sponsors te gaan zoeken. Het bleek dat Jayden bij veel kinderen al bekend is. Op dinsdagmiddag 15 mei is de sponsorloop gehouden, waarna de kinderen het toegezegde bedrag zijn gaan ophalen.  De opbrengst van deze actie is 4.202,88 euro! Jayden is zelf de cheque in ontvangst gaan nemen uitgereikt door de oudste en jongste leerling van de school. Iedereen riep Jayden, Jayden, onze Jayden vondt het prachtig en wil zelf ook graag naar school! Iedereen van de c.b.s. De Rank ontzettend bedankt!

c.b.s. De Rank dank jullie wel!

 

 

Politiemensen van de PRR zijn zeer begaan met de strijd van Jayden. Een groot aantal collega’s van de verschillende districten en afdelingen hebben afstand gedaan van hun eindejaarsgeschenk, de zogenaamde Pluim, om hiermee Jayden te steunen. Met medewerking van WishWish (Pluimen) werd de Pluim omgezet in geld. Dankzij de inzamelactie van de collega’s van de PRR werd 2740,- euro overgemaakt op de rekening van de Stichting KanjerJayden.
Ook op diverse andere manieren werd er geld voor Jayden binnengehaald. Van collectebussen tot personeelsleden die hun collega’s, familieleden en vrienden aanspoorden tot donaties. Acties op D11, de Levende Have en een aantal andere persoonlijke acties heeft reeds geleid tot het diverse donaties . Alles bij elkaar genomen hebben de mensen van de PRR meer dan 3.500,- euro aan de actie van Jayden bijgedragen. Helaas kennen we alle gulle gevers niet maar bedankt voor jullie actie, donaties, kaartjes en andere blijken van medeleven.

 

IJsschepwedstrijd voor Kanjer Jayden

SPIJKENISSE – Wethouder Jan Willem Mijnans geeft woensdag 18 april om 13.30 uur het startsein voor de wedstrijd ‘wie schept het hoogste ijsje?’ bij Freddy’s ijssalon aan de Nieuwstraat 105a in Spijkenisse. Tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar proberen om binnen een minuut het hoogste ijsje van Nederland te scheppen. Een meetlat naast de kar is de onafhankelijke jury. Het inschrijfgeld (€ 2,00) komt ten gunste van Stichting Kanjer Jayden. Deze actie heeft Stichting KanjerJayden 200,- euro opgeleverd. Dank jullie wel ijsscheppers!

 

Banketbakkerij Smeets in Spijkenisse heeft de maand april actie gehouden voor Jayden. Van elke Appelkanjer die ze hebben verkocht ging 20 cent naar Stichting Kanjer Jayden. Er zijn 1138  appelkanjers verkocht, dit maal 20 cent is 227,60 euro. Fantastisch en heel erg bedankt Bakkerij Smeets!

 

 Een midweek Landal Greenparks voor Jayden!

“Op 28 januari jongstleden heb ik meegedaan aan een spinning marathon van Stichting Spine, www.stichtingspine.nl ten behoeve van Villa Joep.

Door Landal Greenparks te Vaals is een midweek vakantie aangeboden aan mij omdat ik voor deze dag het meeste sponsorgeld  heb opgehaald.
Omdat ik zelf de ziekte kanker in de naaste familie heb ervaren heb ik deze bon gegeven aan Stichting Spine om een familie wie het ongemak ervaart van Neuroblastoomkanker even een weekje rust te gunnen.

Afgelopen donderdag heb ik in het bijzijn van de secretaris en de penningmeester van deze stichting uw naam getrokken en wil U dan ook graag deze midweek samen met Jayden aanbieden in het Zuid-Limburgse Vaals”.

Wat een ontzettend mooi gebaar en hopelijk gaat Jayden die bon na zijn behandeling in Amerika in alle gezondheid kan gebruiken. Dankjewel Roel!

 

O.B.S. De Singel te Vlaardingen Tijdens het jaarlijkse project “de Ruimte in” van O.B.S. De Singel te Vlaardingen hebben leerlingen voor de Kanjer Jayden actie lege flessen ingezameld. In totaal zijn er door de leerlingen maar liefst meer dan 500 flessen ingeleverd. De totale opbrengst van de flessenactie komt daarmee op € 130, -. Ontzettend bedankt leerlingen van obs De Singel!

Ook was er op 25 april, tijdens de slotavond van het project, namens Stichting Jayden een stand aanwezig. Door Sabine en Lisanne Westhoff (oud leerlingen van obs De Singel), Jolanda Westhoff en Inge werden er kettingen, oorbellen, ijzerkoekjes, cake en bloemstukjes verkocht. Tevens werd er een Tombola gehouden welke een groot succes bleek te zijn. Opbrengst: € 468,95. Reuze bedankt familie Westhoff!!

 

Donatie van bedrijf Teleperformance vrijdag 16 maart doneerde het bedrijf Teleperformance te Zoetermeer,  overgebleven kerstpakketten en mooi huishoudelijke spullen die wij mochten verkopen en waarvan de opbrengst voor Stichting KanjerJayden is. De opbrengst van de spullen is 3.315,- euro. Wat een mooi bedrag. Dank je wel Teleperformance!

 

O.B.S De Horst, te Spijkenisse ook op de openbare basisschool De Horst is actie gevoerd (flessenactie) voor Jayden. Jeremy en Jenseney (groep 6) hebben een oproep voor iedereen gemaakt om Jayden te helpen het geld bij elkaar te sparen om naar Amerika te gaan. Inmiddels zijn de flessen ingeleverd en heeft dit Stichting KanjerJayden 158,30 euro opgeleverd! Allemaal ontzettend bedankt!

 

Basisschool Sint Jan, te Schiedam de basisschool Sint Jan uit Schiedam houdt normaal gesproken elk jaar een vastenactie. Meestal wordt dit gedaan voor arme kinderen uit verre landen. Nu wil het geval dat meester Jan Nancy persoonlijk kent. Ook voor de kinderen van de school is Nancy geen onbekende: tijdens een luchtvaartproject is ‘stewardess Nancy’ ooit op bezoek geweest om over haar werk te vertellen. Ze was toen net zwanger van Jayden. De school wil graag iets doen voor Jayden en daarom wordt dit jaar de vastenactie voor Jayden gehouden. De kinderen mogen onder andere karweitjes doen voor een vergoeding. Ook worden er statiegeldflessen ingezameld. De kinderen zullen ook eigengemaakte kunstwerken gaan verkopen. De school hoopt op die manier een steentje bij te dragen aan het herstel van Jayden! Super!

Al eerder berichtten wij dat de St. Jan school hun jaarlijkse ‘vastenactie’ rond Jayden had georganiseerd. Alle kinderen hebben zich ontzettend ingezet voor ‘stewardess Nancy’ en Jayden. Dit resulteerde in een eindbedrag van 1062,42 euro. Alle kinderen: hartstikke bedankt, jullie zijn toppers!

 

Cupcakes voor Jayden: Bianca uit Hellevoetsluis heeft voor Stichting KanjerJayden cupcakes gebakken de opbrengst hiervan wordt later bekend gemaakt. Hartelijk dank hiervoor!

 

Tieto helpt Stichting KanjerJayden Tieto Nederland heeft een interne veiling opgezet waarmee afgeschreven computers en andere spullen kunnen worden verkocht. Het personeel kan ook eigen spullen via deze veiling te koop aanbieden. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting KanjerJayden.
Bij klanten, leveranciers, relaties en oud collega’s is aandacht gevraagd voor de Stichting KanjerJayden.

Tieto Netherlands Healthcare BV

 

Volg een les bij Diayoga en steun Jayden! Sharda ten Hove heeft in de maanden februari en maart voor elke persoon die bij haar een les Yoga volgt 5,- euro gedoneerd aan Stichting KanjerJayden. Hier is 375,- euro mee opgehaald. Sharda: bedankt voor je hulp!

 

Luiertaarten voor Stichting KanjerJayden! Melissa Hunt van Unique Baby Gifts maakt prachtige baby luiertaarten, luiertreinen, luiermotoren, bloemboeketten van babysokjes en meer (in diverse maten). Deze zijn te koop bij/via Alles Kids Vintage Kinderkleding and Toys op winkelcentrum Waterland te Spijkenisse. De opbrengst is geheel voor Stichting KanjerJayden. Deze actie is afgerond en heeft het mooie bedrag van 255,- euro opgeleverd. Super goede actie voor Jayden! Bedankt Melissa (uniquebabygifts.webklik.nl).

 

Prometheus, de personeelsvereniging van de TU Delft de vereniging zal op verschillende mogelijke manieren proberen aandacht te geven aan Stichting KanjerJayden. Dit d.m.v. het verspreiden van informatie over de gehele campus en contact leggen met hun relaties. Er is toezegging gedaan dat ze 1 euro per verkocht kaartje voor de vele excursies die zij regelen, afgestaan wordt aan Stichting KanjerJayden. Ook wordt er een donatie gedaan door het bestuur van deze vereniging.

 

IJzerkoekjes te koop! Opbrengst voor Stichting KanjerJayden!
Inmiddels is de familie Ball na vele duizenden ijzerkoekjes gestopt met de actie. Wij willen de gehele familie, vrienden en buren van Brenda en Robin hartelijk bedanken voor hun inzet. De opbrengst van deze indrukwekkende actie is 3.023,- euro, GEWELDIG!

 

Nog meer ijzerkoekjes voor Stichting KanjerJayden!
Virgillia en Marian Arntz van lunchroom ‘De Hoogstraat’ in Vlaardingen verkopen ijzerkoekjes en van elk verkocht pakje komt 1,- euro ten goede aan Stichting KanjerJayden. Super goed! Dank jullie wel.

 

 Computerservice Spijkenisse
Op vertoon van deze coupon bij Computerservice Spijkenisse gaat 10% van het factuurbedrag naar Stichting KanjerJayden.

 

 

 

 

Inzamelingsblikken!!!

Bij diverse winkeliers, al heel wat bedrijven, uitgaansgelegenheden en bij mensen privé staan reeds de inzamelingsblikken. De blikken staan door heel Spijkenisse, Vlaardingen en verder!!!  Wij houden u op de hoogte van de opbrengst, maar willen natuurlijk IEDEREEN alvast heel erg bedanken voor hun inzet!

 

GEPLANDE ACTIES:

 

In week 7/8/9/10/11/12/13/14 t/m 20:

Statiegeld inzameling bij Jumbo, Maaswijk en Groenewoud te Spijkenisse.

De allereerste actie die ik zelf heb op gezet was bij de Jumbo in de Maaswijk te gaan vragen of daar een bus bij het statiegeld voor Jayden mocht staan. Met trillende knieeen stond ik in de supermarkt. De bedrijfsleider reageerde heel enthousiast en wilde zich graag inzetten voor Stichting KanjerJayden. Op 2 juni werd het mooie bedrag van 1058,10 euro bekend gemaakt. Wat een geslaagde actie! Dit houdt in dat er meer dan 4000 flessen zijn ingeleverd (gewone of bierflessen). Iedereen die Jayden zijn statiegeld bonnentje heeft gegegeven, dank jullie wel en natuurlijk een dankjewel aan de supermarkt waar de bus mocht staan!

 

In week 7/8/9/10/11/12/13/14 t/m 22:

Statiegeld inzameling bij C1000, Waterland te Spijkenisse.

In week 7/8/9/10/11:

Statiegeld: bij AH, Plateau te Spijkenisse leverde 198,85 euro op.

Statiegeld: bij AH, Centrum te Spijkenisse leverde 462,10 euro op.

Statiegeld: bij AH, Akkerhof te Spijkenisse leverde 373,45 euro op.

Statiegeld: bij AH, Sterrenkwartier te Spijkenisse leverde 700,36 euro op.

Statiegeld: bij AH, Centrum te Vlaardingen 450,– euro op.

Statiegeld: bij AH, Middelharnis leverde 206,80 euro op.

ZO ONTZETTEND BEDANKT ALLEMAAL!

 

 

Statiegeld: bij Plus Koelhuis Bergschenhoek, leverde 746,40 euro.

De Plusmarkt in Bergschenhoek heeft in de maand maart meegewerkt aan een statiegeld actie voor Jayden. Hartelijk dank!

 

In week 8:

Is er een huis aan huis collecte geweest voor Stichting KanjerJayden in Spijkenisse. De mensen hebben zo ontzettend goed en fanatiek gelopen dat wij met trots het eindbedrag van 9.005,22 euro,- mogen vermelden! Gewoonweg geweldig! Dank jullie wel voor jullie inzet!

Op vrijdag 24 februari van 20.00 uur tot 21.45 uur heeft er een actie van ‘Friends of Jayden’ plaatsgevonden in de Uithof, Den Haag. Bert van der Meer heeft 100 rondjes geschaatst voor de Stichting KanjerJayden. De eindstand is € 15.800,- ! Wat een geweldig bedrag. Bert en alle donateurs/sponsors/collega’s  zo ongelofelijk bedankt!

Na het schaatsen heeft Nancy  lotnummer 0001 ontvangen waarmee het officiële startsein is gegeven voor de Friends of Jayden loterij (zie de speciale pagina rechtsboven op deze website). De opbrengst van de loterijverkoop is € 6.405,- en is tevens voor Stichting KanjerJayden.

In week 9:

Op zondag 4 maart heeft de Kanjerdag plaatsgevonden op de Korfbal Vereniging Vlaardingen. Het is een zeer geslaagde dag geweest waarbij vele cupcakes, boekjes, plantjes en ijzerkoekjes verkocht zijn. Ook de loterij was zeer geslaagd. Helaas is nog niet bekend wat de opbrengst is. De dag eindigde met een spetterend optreden van de mannen van R.A.M.P. Aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt enorm bedankt! Speciale dank aan Nina, Nova en Rosa voor de geweldige dansoptredens.

In week 10:

Zaterdag 10 maart  Rotterdam Airport dag voor Jayden!!! De medewerkers van Rotterdam Airport en hun kinderen konden een kijkje achter de schermen nemen! De dag was zeer geslaagd en ontzettend bijzonder. Jayden heeft er zelf ook een superochtend gehad, met bezoek aan de brandweer, racen over de startbaan en een echt vliegtuig bezichtigen! Deze dag heeft Stichting KanjerJayden  3.567,- euro opgeleverd. Iedereen heel erg bedankt voor de organisatie en inzet. Geweldig!

Zaterdag 10 maart vond er in Vlaardingen, Jayden’s Request plaats. In café De Notaris was er vanaf 17:00 uur tot in de late uurtjes een avond vol Vlaardings Entertainment. Onze dank voor  iedereen die Jayden deze avond/nacht heeft gesteund. De opbrengst van deze avond inclusief het inzamelingsblik was maar liefst €1150,- euro. Klik hier voor de flyer.

In week 11:

Op 18 maart is in de sporthal van Korfbal Vereniging Vlaardingen een Spinning Event gehouden. Dit is georganiseerd door sportschool Tino Hoogendijk, Korfbal Vereniging Vlaardingen en Villa Joep. Daarmee is er een bedrag van bijna 112.000,- euro opgehaald voor Villa Joep. Villa Joep ondersteunt de onderzoeken naar Neuroblastoom.

SportKanjerMarathon Op zondag 18 maart organiseerde  Sportschool & Fitnesscentrum Richard de Bijl & Chita Gross te Spijkenisse een sportieve marathon. De opbrengst van deze marathon was 465,- euro! Super bedankt voor jullie sportieve inzet!  Klik hier

Zondag 18 maart is door de Manege de Flardingha ruiters te Vlaardingen een wedstrijd gehouden voor hun leskinderen en een rommelmarkt met diverse activiteiten georganiseerd. Deze actie is succesvol verlopen! Dankzij de inzet van heel wat lieve mensen, heeft manege de Flardingha ruiters 2463,20 euro opgehaald. Dit is nog niet het totaalbedrag, omdat er nog wat geld moet binnenkomen wat is toegezegd. We hopen eind deze week het totaal te weten.  Ook staan er nog inzamelingsblikken die hopelijk verrassend zijn! Super bedankt!

In week 12:

Op zondag 25 maart organiseerde eetcafé Bennie Beer te Rotterdam een benefietbrunch voor Jayden en Delano. De brunch was zeer geslaagd en zo goed georganiseerd! Geweldig lieve mensen. De opbrengst voor de twee jongens is 7500,- euro. Iedereen ontzettend bedankt!  klik hier

In week 14:

Albeda College Rotterdam heeft op woensdag 4 april een thema avond georganiseerd om geld in te zamelen voor stichting Kanjer Jayden. Het thema van deze avond was American Dream. Het eten was erg lekker en de bediening was top. De opbrengst van het diner en veiling is 1830,- euro. Wij willen het Albeda College Rotterdam, sponsors en iedereen die hierbij aanwezig was hartelijk bedanken. Klik hier voor de flyer

In week 15:

Op donderdag 12 april was er in discotheek Y-land te Spijkenisse een Benefietavond voor Jayden georganiseerd. Op deze avond hebben bekende dj’s (Sied van Riel, Vato Gonzalez, MC-Tjen en meer) opgetreden voor Stichting Kanjer Jayden! De avond heeft 2.000,- euro opgebracht voor Stichting KanjerJayden. Iedereen bedankt voor hun inzet en dit mooie bedrag. Bekijk hier de flyer

Onder leiding van Maarten Ketting (Jayden zijn zweminstructeur) was er op zaterdag 14 april een zes uur durige Spinningmarathon georganiseerd bij Delta Sportcentrum te Spijkenisse, tezamen met een karatemarathon, lege flessenactie en veiling van diverse voetbalshirts. De opbrengst van al deze acties bij elkaar heeft Stichting KanjerJayden 3.094,- euro opgeleverd. Wat een mooi bedrag. Iedereen die zich hier voor heeft ingezet super bedankt!

 

INZAMELINGEN:

Een inzamelingsactie door sportschool Tino Hoogendijk heeft 100,- euro opgeleverd voor Stichting KanjerJayden. Hartelijk bedankt.

Een inzamelingsactie door Oma Van Deijl. Door de verkoop van stekjes van het plantje ‘kindje op moeders schoot’ heeft zij € 40,- euro opgehaald voor Stichting KanjerJayden, heel erg bedankt.

Een inzamelingsactie onder de clubleden van WSS (World Ship Society, club van opa Jungerius) leverde vrijdag 20 januari 160,- euro op voor Stichting KanjerJayden, heel erg bedankt!!!

Een inzamelingsactie onder het personeel van Kring-Apotheek Maaswijk doneert Stichting KanjerJayden 100,- euro, heel erg bedankt!!!

Een inzamelingsactie: Het volgende bericht kwam per mail binnen:

” Mijn dochter heeft samen met haar vriendinnen bedacht dat ze ook wat willen doen om geld op te halen, samen hebben ze van de week cakejes gebakken en versierd en vervolgens verkocht, hierbij hebben ze 85,- euro opgehaald en gedoneerd aan Stichting KanjerJayden”!!! Dankjewel.

De jumbo heeft het beslag gesponsord!

 

 

 

 

 

 

 

 

Een inzamelingsactie van Pino-Pics fotografie is gestopt en heeft Stichting KanjerJayden 400,- euro opgebracht! Dankjewel Wendy Sonneveldt!

Een inzamelingsactie georganiseerd door Opa Zevenhuijzen binnen het bedrijf Seaway Marine Trading, onder directie en personeel. Hierbij is een bedrag van 310,40 euro opgehaald en gedoneerd aan Stichting KanjerJayden, heel erg bedankt!!!

Een inzamelingsactie leerlingen van O.B.S. de Veenvlinder hebben lege flessen ingeleverd en de opbrengst gedoneerd aan Stichting KanjerJayden 109,60 euro.  Dank jullie wel allemaal!

Een inzamelingsactie Arnaud, Wouter en Carmen uit Spijkenisse hebben op hun werk een inzamelingsactie gedaan voor Jayden. Onder de personeelsleden is in totaal 383,44 euro opgehaald. Super bedankt!

Een inzamelingsactie Opa en Oma van Leeuwen hebben hun verjaardag gevierd en daarbij een inzamelton voor Jayden gemaakt. Deze inzameling leverde 300, – euro voor Jayden op. Geweldig!

Een inzamelingsactie Party & Bowlingcentrum Spijkenisse heeft een inzamelingsactie gehouden onder de bowlers en een donatie van het bowlinghuis zelf leverde 500,- euro op voor Jayden! Dank jullie wel allemaal!

Een inzamelingsactie tijdens het 10 jarig jubileumfeest van de Babberkrant heeft meer dan 247,50 euro opgeleverd dit d.m.v het inleveren van consumptiebonnen en het veilen van een flinke boodschappenmand. Ook hebben er na dit jubileumfeest diverse mensen gestort en staan inmiddels dan ook vermeld bij “de vrienden van Jayden” .

Een inzamelingsactie Bar Tops heeft een inzameling gehouden voor Stichting KanjerJayden en dit leverde 393,39 euro op. Geweldig! Heel erg bedankt!

Een inzamelingsactie “Tijdens onze wintersport in Stadl a/d Mur (Kreischberg)hebben wij 800,- euro voor Jayden meegekregen. Daarnaast kregen wij voor de loterij nog een week een appartement voor 4 personen in Haus Miriam en een 2-persoonskamer met ontbijt in Da Bräuhauser aangeboden.Wij zijn ontroerd door de vrijgevigheid en spontaniteit van onze vrienden in Oostenrijk. Lieve Horst, Franz & Elli, Franz & Miriam, Pauli & Karin en de stamtafel van Murtalerhof hartelijk dank voor jullie gulle en spontane bijdrage!”

Een inzamelingsactie Leerlingen van de Wegwijzer hebben lege flessen voor Jayden gespaard en daarmee 185,- euro opgehaald. Super goed!

Een inzamelingsactie Het hockeyteam ME81 van HVS Spijkenisse hebben een inzamelingsactie gehouden en hebben een bedrag van 235,- euro gedoneerd. Geweldig gedaan meiden van ME81! Dankjullie wel!

HVS

 

Inzamelingsactie Mevrouw vd Horst heeft haar verjaardagsgeld gedoneerd aan Jayden, 100,- euro geweldig gewoon! Dankjewel!

Inzamelingsactie Bijeengebracht door Joyce en Chyene Orth, van familie, vrienden en collega’s 460,- euro, wat mooi en goed gedaan!

Inzamelingsactie Arman & Gianluca van 10 jaar hebben helemaal zelf geld ingezameld voor Jayden 119,50 euro  en tijdens het schaatsevent overhandigt aan Jayden zijn mama en papa, ze mogen trots op zichzelf zijn. Dank jullie wel jongens!

 

Inzamelingsactie Marga v/d Meer bij het koor Lot off… Crom Strijen hebben 95,64 euro ingezameld voor Jayden zo ontzettend bedankt!

Inzamelingsactie medewerkers van Transportbedrijf De Rijke hebben onderling een inzameling gehouden en dit leverde Stichting Kanjer Jayden 382,65 euro op. Super bedankt!

Inzamelingsactie medewerkers van de TU Delft Aula hebben onderling een inzameling gehouden en dit leverde Stichting Kanjer Jayden 206,- euro op. Hartstikke bedankt!

Inzamelingsactie opnieuw een bijzondere inzameling door Lorinda & Denise (8jr) deze twee dames hebben een heitje voor karweitje voor Jayden gedaan en dit leverde 13,70 euro op voor Stichting KanjerJayden. Bedankt voor jullie inzet dames!

Inzamelingsactie Gert Weeland en zijn collega’s van de Levende Have hebben voor Jayden geld ingezameld en dit is een bedrag van 200,- euro geworden! Ontzettend bedankt!

Inzamelingsactie De meiden van schoonheidssalon Elly de Cocq hebben onderling 145,- euro voor Jayden ingezameld. Dank jullie wel!

Inzamelingsactie Bij pannenkoekenrestaurant “De Molen” te Spijkenisse werd in de gehele maand februari van elk verkochte pannenkoek 1,- euro aan Jayden gedoneerd met een eindresultaat van 377,47 euro! Iedereen heel erg bedankt voor de inzet en dit mooie resultaat!

Inzamelingsactie De heer & mevrouw Schrammeijer uit Hoogvliet hebben in totaal 32 appeltaarten gebakken voor Jayden! Met een opbrengst van 430,50 euro! Wauw! Hartstikke bedankt!

Inzamelingsactie Collega’s van Opa Jungerius hebben onderling een inzameling gehouden en dit leverde Jayden het mooie bedrag van 450,- euro op! Heel erg bedankt!

Inzamelingsactie Opa en Oma van Leeuwen hebben een dagje voor Jayden op de rommelmarkt gestaan en hiermee 62,- euro verdiend voor Jayden. Geweldig, dank jullie wel!

Inzamelingsactie Leerlingen van O.B.S. de Veenvlinder hebben 49,10 euro voor Jayden ingezameld. Dank jullie wel!

Inzamelingsactie Arnold Johnson verkocht Aloë Lips voor 5,- euro. De totale opbrengst hiervan is gedoneerd aan Stichting KanjerJayden. Dit heeft het mooie bedrag van 310,- euro opgeleverd. Dankjewel Arnold!

Inzamelingsactie door een aantal collega’s van Oma Jungerius is er geld ingezameld voor Stichting KanjerJayden door middel van het maken van overuren. Dit heeft een geldbedrag van 516,75 euro opgeleverd. Allemaal ontzettend bedankt!

Inzamelingsactie door Ralf Neier uit Duitsland heeft op een reptielenbeurs van elk verkochte slang 5,- euro gedoneerd aan Stichting KanjerJayden met een resultaat van 265,- euro. Super bedankt Ralf!

Inzamelingsactie door de Maarlandschool te Brielle is middels statiegeldbonnen 70,- euro opgehaald voor Stichting KanjerJayden. Geweldig gedaan leerlingen van de Maarlandschool! Dank jullie wel! De flessen bleven binnenstromen en is er nog een bedrag  van 63,85 euro bijgekomen. Gewoon super jongens en meisjes! Nogmaals dank jullie wel!

Een inzamelingsactie Mary & Linda Poot uit Vlaardingen hebben een inzameling gehouden voor Stichting KanjerJayden. Zij hebben bloemstukjes gemaakt en verkocht en dit leverde 83,30 euro op. Geweldig! Heel erg bedankt!

Een inzamelingsactie Overgroot Opa Piet van Jayden heeft het voortouw genomen voor een collecte bij de reünie van Mariniers en dit leverde Stichting KanjerJayden 306,80 euro op. Super bedankt Mariniers!

Een inzamelingsactie In poolcafé De Burght te Oostvoorne is er een barbecue georganiseerd met diverse activiteiten voor Stichting KanjerJayden hiervan is de opbrengst 892,55 euro! Ontzettend bedankt allemaal!

Een inzamelingsactie Op het werk bij Leslie, vd Mark Transport is een inzameling gehouden onder het personeel en samenwerkende bedrijven, voor Stichting KanjerJayden Dit bedrag is nog eens verdubbeld door de werkgever met een geweldige opbrengst van 4500,- euro. Iedereen zo ontzettend bedankt!

Een inzamelingsactie Winkelcentrum De Akkerhof te Spijkenisse heeft een cheque gedonoreerd namens de winkeliersvereniging van 1000,- euro. Super bedankt!

 

DE AllEREERSTE DONATIE:
De allereerste actie voor Jayden was het ophalen van geld op de verjaardag van Loes van Duikeren 2 november jl. Loes heeft haar eigen geld erbij gelegd en Jayden 155,- euro gedoneerd! Wij waren emotioneel verrast en zeer dankbaar!

 

Reacties zijn gesloten.