7 juni 2013

“De vrijdag voor Jayden overleed, zijn we nog naar Dreamnight Blijdorp geweest. Nu kunnen wij zeggen dat dit zijn laatste uitje is geweest. Wij zijn blij dat wij dit nog samen gedaan hebben. Ook dit is voor ons een fijne herinnering.

7 juni 2013

7 juni 2013

7 juni 2013

7 juni 2013

Dit is de laatste nacht geweest dat Jayden heeft geslapen bij papa, Chantal en Jaylinn. Op dat moment waren wij ons daar niet van bewust. Wij wisten natuurlijk wel dat het niet eeuwig zou duren. Gelukkig hebben wij op dat moment daar niet bij stil gestaan, anders hadden we het waarschijnlijk meer beladen ervaren. Nu was het vooral een gezellig boel, zo samen met ons vieren in het grote bed”.

7 juni 2013

7 juni 2013

7 juni 2013

7 juni 2013

De grote WAAROM vraag!!!

Hoewel ik mij niet teveel probeer te focussen op DE grote vraag… blijft hij toch maar al te vaak terug keren in mijn hoofd.

Niemand weet het antwoord op de vraag… Wij weten vanaf onze geboorte dat wij allemaal dood gaan, maar hoe en wanneer dat weten wij niet. Dat weet niemand.

Een antwoord op DE waarom vraag zou denk ik ook niet helpen, want als er een antwoord zou zijn, weet ik nu al dat ik het stomste antwoord ter wereld zou vinden en het er niet mee eens zou zijn…

Wij ieder dragen ons eigen lijden. Ik lijd als gevolg van ons scheiden.

Mijn lijden om ons scheiden is een pijn zo diep dat dat het lijden eronder lijdt.

Zonder lijden geen scheiden.

Toch ben ik dankbaar voor mijn lijden als gevolg van ons scheiden. Want lijden is voor mij een ander woord voor LIEFDE.

Nancy

 

 

2 reacties op 7 juni 2014

 1. Fam. Elshoff schreef:

  Waarom en wanneer, dat weet
  niemand, maar dat dit met Jayden
  liefde is, DAT IS ZEKER.
  Liefs Hans, Cobie, Wendy en Serana

 2. Paula en Richard schreef:

  Lieve Kanjer Jayden*, Nancy, Remco, Leslie, Chantal en fam.

  Telkens als ik het blog lees, moet ik het eerst een paar keer opnieuw lezen. Alle berichten die geplaatst worden, moeten eerst de landing inzetten. Ik wordt verscheurd door allerlei gedachtes. Tuurlijk blijft DE vraag. Er zal nooit een juist antwoord komen. Het is niet alleen lijden met een lange ij. Jullie hebben Jayden ook weten te leiden naar het onvermijdelijke. Alleen met een sterke (leiding)omgeving is dit leed te dragen. Jullie zijn allemaal Kanjers en hebben ook diepe bewondering voor jullie!! Liefs Paula en Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.