Jaylinn was zes weken oud toen haar grote broer overleed. Elke foto die wij samen hebben, betekent veel voor ons. Ze hebben niet veel momenten samen gehad, maar Jayden was ontzettend zorgzaam voor Jaylinn. Zodra Jaylinn huilde, was hij erg alert en ging hij gelijk naar haar toe om te kijken wat er aan de hand was. Deze momenten zullen wij nooit vergeten en zullen wij later aan Jaylinn vertellen. Zo noemde hij Jaylinn altijd ‘hij’. Wanneer ze huilde zei Jayden: “Tallie(zo noemde hij Chantal) papa, hij doet het weer. Hij huilt, ik denk dat hij honger heeft of een vieze luier denk ik.” Deze zinnen zullen wij nooit vergeten!!!

jayden bij bad jaylinn 2

jayden bij bad jaylinn

1 juni 2013

1 juni 2013

 

4 reacties op 1 juni 2014

 1. Opa en Oma Rakker schreef:

  Met al de herinneringen om jullie heen is het, zeker deze dagen, heel zwaar en moeilijk en komen heel veel momenten terug in jullie gedachte met alle pijn en verdriet. We hopen dat er ook nog herinneringen zijn waarbij je met een glimlach kan terugdenken aan Jayden. We zullen er zoveel als mogelijk voor jullie zijn en wensen de verdere familie en betrokkenen veel sterkte.
  Pa en Ma Zevenhuijzen

 2. jeanette schreef:

  Dit zijn van die herinneringen die je moet en zult koesteren.
  En jullie zullen ongetwijfelt blij zijn dat die kanjer dat nog heeft mee gemaakt met jullie samen.
  Maar het is een blijft een hart gelag voor jullie allemaal.
  Maar jullie gaan dapper verder zo als die vent het al die tijd heeft gedaan en daar zijn we trots op.

  peet en jeanette

 3. Paula en Richard schreef:

  Lieve Kanjer Jayden*, Nancy, Remco, Leslie, Chantal en fam.

  Gelukkig dat Kanjer Jayden zijn zusje mee heeft mogen maken. Ook fijn dat jullie hebben kunnen zien hoe dol hij op haar was. Jullie hebben een hele mooie bijzondere naam voor haar uitgezocht! Zo is (was natuurlijk al) ze voor altijd aan Jayden verbonden. Herinneringen zal je altijd met je mee dragen waar je bent. En jullie niet alleen. Deze kleine grote man heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. En superwijze lessen van het leven gegeven. Heel veel liefs Paula en Richard

 4. jos en jose schreef:

  voor altijd grote broer… x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.